Margarita Ponce

Estudi de dansa

ESPECTACLES I
ACTIVITATS

L’espectacle més important de l’Estudi és la Mostra de Dansa que es realitza a finals de curs (juny) els anys parells. Els altres anys, les alumnes dels tres primers nivells fan una petita mostra per a familiars. El taquillatge es destina a entitats socials com l’Associació Neurològica, Càritas o Catalunya contra el Càncer.

També es participa en altres activitats d’aquestes entitats solidàries o espectacles com la Marató de TV3, obres de grups teatrals locals com Rebrot, Tramoia, Trocateatre o Festes Majors d’altres municipis com Santa Maria de Palautordera o Breda.

S’hi representen les coreografies que es preparen amb el material acadèmic après durant tot el curs, però la participació en els espectacles és totalment voluntària.

Durant tot el curs s’ofereix la possibilitat d’assistir en espectacles de primer nivell a preus molt especials, amb descomptes fins al 50% i a vegades amb el transport de franc, que tenen lloc a teatres com el Liceu, el Tívoli, el Centre Cultural de Terrassa, l’Auditori de Girona entre d’altres.

AGENDA

SEGUEIX EL NOSTRE CALENDARI D'ACTIVITATS I ESPECTACLES

El ballarí balla perquè la seva sang balla dins les seves venes.
Anna Pavlova